4U d.o.o. je kompanija koja je specijalizovana za proizvodnju svih vrsta štampanih okovratnih trakica. Uz poverenje kao veoma važan faktor koji odajemo našim kupcima, nudimo i kvalitetnu kontrolu, pouzdanost i vremensku preciznost.

4U d.o.o. proizvodi jedinstvene linije okovratnih trakica na koje se štampa logo, slogan, ime kompanije ili neka poruka koja će obezbjediti originalnost, promociju vašeg brenda ili kompanije kao i zadovoljstvo onih koji je nose.

Reklamne trakice koriste se za ključeve, mobilne telefone, flash memorije, akreditacije i dobar su poklon Vašim poslovnim partnerima na promocijama, Vašim zaposlenim, članovima Vaše promotivne kampanje, novinarima na press konferencijama, svim Vašim kupcima…

Trenutno preko 80% naših proizvoda uspješno koristi 1000 klijenata širom regiona i širom evrope. Mi se oslanjamo na našu uspešnu operativnu strategiju koja glasi “velikom proizvodnjom malih proizvoda obezbediti veliko tržište”, sa smjernicama za prestiž, kvalitet, inovacije i prioritet.  Sve to uz iskrenost, poštenje i kooperativni duh.

www.ForYou.ba je web stranica na kojoj Vam predstavljamo, najveću ponudu okovratnih trakica, kao i materijala i načina štampe.

Promotivne štampane okovratne trake se upotrebljavaju na konferencijama, seminarima, sajmovima, akreditacijama, filmskim i muzičkim festivalima, sportskim dešavanjima i drugim manifestacijama. Isto tako koriste se i kao poklon poslovnim partnerima. Upravo zbog raznovrsne upotrebe i popularnosti, štampane okovratne trake su odlično promotivno sredstvo.

Promotivne okovratne trake obezbeđuju da se izrazi pripadnost nekoj grupi, pomažu prilikom prepoznavanja, vrlo su praktične i mogu se koristiti bezbroj puta. Na njih je moguće postaviti raznovrsne stvari: plastičnu identifikacijsku karticu, futrolu za mobilni telefon, USB ključeve, ključeve od kuće i sl. Ostali dodaci koji se mogu koristiti su: PVC produžetak, sigurnosna kopča, karabinjeri, kružić za ključeve, otvarač, vrpce za mobilne telefone i sl.

Štampane promotivne okovratne trakice su naš najpopularniji proizvod sa puno korporativnih boja koje možete izabrati. Standardna širina ovih okovratnih trakica je 10mm mada možemo da uradimo i druge širine koje su u skladu sa vašim zahtjevom. Ovaj promotivni stil okovratnih trakica podrazumijeva najbržu proizvodnju kao i uobičajeno vrijeme isporuke od samo 3 radna dana za količinu od 5000 komada u standardnoj varijanti.

Ako ste u potrazi za jeftinim štampanim okovratnim trakicama koje su kvalitetne i profesionalnog izgleda, štampane promotivne okovratne trakice su savršen izbor. Štampane promotivne okovratne trakice su odlične kako za zaposlene tako i za vlasnike kako bi mogli da nose ID karticu sa nazivom firme kao i sa svojim imenom. Idealno su rješenje i za promotivne događaje poput sportskih i muzičkih matifestacija.

Bezbjedonosne štampane okovratne trakice su savršen proizvod za zaposlene na koncertima i drugim “živim” događajima. U tom slučaju crne okovratne trake sa bijelom štampom obezbediće lako prepoznavanje svoje posade u odnosu na ostale goste.

Jednobojne okovratne trake sa metalnom štipaljkom  uvek su odlično riješenje kada je potrebno odgovoriti brzo na potrebe klijenata jer su uvek raspoložive na lageru. Napravljene su od 10mm RIPS poliestra, s metalnom štipaljkom ili karabinjerom, a na raspolaganju su u različitim bojama. Moguće boje: crvena, crna, bela, plava i žuta.

Vrste materijala od kojih se proizvode štampane okovratne trake mogu biti: poliester (saten i rebrasti RIPS).

Štampane trake mogu se štampati u svim bojama , štampa se fulkolor sa obje strane.

Širina naših štampanih okovratih trakica može biti 10mm, 15mm ili 20mm u zavisnosti od njihove namjene kao i od zahtjeva kupca.

Mogući dodatci:

  • Karabinjer deblji
  • Karabinjer tanji
  • Prključak za GSM mobiln
  • ID akreditacija
  • Sigurnosni klip
  • Spojnica za traku
  • Metalni prsten

United Kingdom Bookmaker CBETTING claim Paddy Power Bonus from link.
Pošaljite upit