Svaka kartica treba da nosi obilježja koja su jedinstvena za svakog njenog korisinika. Pored upisivanja podataka na kontaktni ili beskontaktni čip kartice, koji predstavljaju onaj nevidljivi dio informacija o korisniku, štampanje podataka o korisniku na jednu ili obje strane kartice predstavljaju vizuelni dio njegovog identiteta.

Uz našu ponudu štampača plastičnih kartica, sada možete proizvoditi i kreirati sopstvene ID kartice - od ID rješenja za vašu kompaniju do članskih kartica, VIP kartica, ID kartica i drugih.

Ovlašteni smo distributeri vodećih firmi ID štampača PVC kartica kao i dodatne opreme i potrošnog materijala. Mi ćemo Vam pomoći da nađete odgovarajući ID štampač za Vašu primjenu.

U sklopu preduzeća posjedujemo i vlastiti servis koji vrši usluge servisiranja u garantnom post-garantnom roku, obezbjeđujemo rezervne dijelove i potrošni material.

Na svaki Vaš poziv naši serviseri će doći na lice mjesta u što kraćem mogućem roku i otkloniti kvar na uređaju, bilo da se radi o problemu na hardware-u ili software-u proizvoda.

Osim intervencije na licu mjesta u najkraćem mogućem roku, nudimo i mogućnost sklapanja ugovora o održavanju i servisiranju Vaše opreme sa nizom pogodnosti za Vas kao klijenta.

 

View the embedded image gallery online at:
http://foryou.ba/index.php/printeri-servis#sigProGalleria56f27072c4

United Kingdom Bookmaker CBETTING claim Paddy Power Bonus from link.
Pošaljite upit