Detaljan prikaz modela

Markoprint X1JET

01-x1jet.jpg
Mala, kompaktna, nezavisna ispisna glava za jednostavnu integraciju u već postojeće proizvodne linije: Inkjet štampač Markoprint X1JET je dizajniran za različite vrste primjena npr. hrana i piće, hemijski, premazani / neobloženi materijali, drvo i farmaceutska industrija.
  • Jednostavan za korištenje: Obuka nije potrebna: ispis s uređajem Markoprint X1JET jednostavan je zbog intuitivnog rada s 3 logičke operacije s LED statusnim svjetlom. Prijenos podataka je inicijaliziran s USB stikom / interfejsom.
  • Univerzalna i fleksibilna upotreba: Markoprint X1JET koristi True Type fontove za ispis. Mogu se ispisati svi konvencionalni 1 - i 2 - dimenzionalni kodovi *. Regulator je potpuno integriran u modul za ispis.
  • Kontrola: Dostupne su različite izvedbene verzije sistema, s različitim funkcionalnim opcijama, ovisno o zahtjevima aplikacije: Print, Basic, Advanced i Pro. Osnovna verzija sistema omogućuje prijenos podataka putem USB stika. Svaki kontroler ima mrežnu vezu (LAN) ili standardni EIA-232 interfejs. Izgledi ispisa izrađuju se pomoću iDesign softvera.
  • Širok raspon standardnih dodataka kao što su rotacijski / osovinski enkoderi, fleksibilni nosač i montažni nosači. Isto tako širok raspon tinte na bazi vode i solventa za rad s mnogim

Sjedište društva

(Označavanje u industriji)

Slanac 15A,
75000 Tuzla,
Bosna i Hercegovina

Tel: +387 62 939 741

e-mail: ademir.omerbegovic@foryou.ba

Komercijala

 

Slanac 15A,
75000 Tuzla,
Bosna i Hercegovina

Tel: +387 62 939 965

e-mail: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.