Detaljan prikaz modela

Markoprint X4JET plus Touch

04-x4jet-plus-touch.jpg
04-x4jet-plus-touch-2.jpg
Intuitivna ulazna jedinica novog visokoučinkovitog ink jet štampača Markoprint X4JET plus Touch povećava udobnost operatera. Svi parametri sistema mogu se lako i brzo unijeti, pohraniti i pozvati kasnije.

Markprint X4JET plus Touch je inteligentni sistem kontrole velike brzine za zahtjevne aplikacije za označavanje. Četiri tehnologije ispisivanja mogu se kontrolirati istovremeno, ispisujući fontove i barkodove visine 3 do 400 mm, prema potrebi. Novo, kompaktno rješenje omogućuje ispis na obje strane primarne i sekundarne ambalaže te na jednoj ili dvije neovisne proizvodne linije.
  • Touch površinu za jednostavno upravljanje sistemom
  • Paralelni rad pomoću standardne tipkovnice i funkcijskih tipki
  • Mogućnosti umrežavanja pomoću TCP / IP, USB i EIA232
  • Mogućnost ispisa na dvije proizvodne linije
  • Usporedno označavanje primarnog i sekundarnog pakovanja pomoću kontrolera
Visoki rezultati ispisa

Markoprint X4JET plus Touch nudi visoku dostupnost i rezultate ispisa najviše kvalitete. Datamatrix, MHD i obilježavanje serija može se, na primjer, ispisivati na primarnom pakovanju, a posebno veliki bar-kodovi, logotipovi firmi i certifikacijski znakovi mogu se primijeniti na sekundarnu ambalažu.

I sve to jako brzo: jer Markoprint X4JET plus Touch upravlja s do 3000 serijaizacija u minuti. Kompaktna upravljačka jedinica može se jednostavno integrirati u postojeće transportne sisteme ili u upravljačke ormare.

Markoprint X4JET plus Touch je usmjeren ne samo na prehrambenu industriju, već i na farmaceutsku industriju i integratore sistema - gdje god je potreban pouzdan, brz i fleksibilan ispis. Koristeći iDesign softver, raspored ispisa može biti brzo i intuitivno dizajniran od strane bilo koga. Uz istovremeni prijenos podataka 1: 1, zadovoljni su visoki zahtjevi farmaceutske industrije. Nema potrebe za skupnom obradom ili preuzimanjem. Broj konvencionalnih interfejsa garantuje brzu i nesmetanu komunikaciju s podatkovnim sistemima više razine.

Sjedište društva

(Označavanje u industriji)

Slanac 15A,
75000 Tuzla,
Bosna i Hercegovina

Tel: +387 62 939 741

e-mail: ademir.omerbegovic@foryou.ba

Komercijala

 

Slanac 15A,
75000 Tuzla,
Bosna i Hercegovina

Tel: +387 62 939 965

e-mail: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.